Papa is de liefste!

Nog een weekje en dan is het weer vaderdag. Verwen papa met zijn favoriete bier!

Wist je dat??

Als jouw favoriet een klassieke Jupiler is, wil dat zeggen dat jij gewoon écht van bier houdt. Bovendien blijf je altijd met je beide voeten op de grond, jij kent geen pretenties en speelt het liefst op veilig. Je bent ook ongelofelijk sociaal en sympathiek en gaat natuurlijk graag eens op café

Leffedrinkers, dat zijn levensgenieters, ongeacht hun voorkeur voor blond of bruin. Wat echt telt, zijn de mensen om je heen. Jij vindt het heerlijk om mensen bij je thuis te ontvangen en samen te genieten, uiteraard met een aangepast biertje erbij.

Jij drinkt het liefst een Duvelke? Dan ben jij iemand die veel belang hecht aan humor en het heerlijk vindt om zijn vrienden te doen lachen. Maar je bent ook heel sociaal, lief, eerlijk en je hebt respect voor alles en iedereen.

Een Chouffeke, ook jouw favoriete bier? Dan ben jij ongetwijfeld een harde werker. Jij steekt graag je armen uit de mouwen, zéker als je er anderen mee kan helpen. Je houdt ook enorm van de buitenlucht, de natuur en de stilte.

Bron: newsmonkey

Dit bericht werd geplaatst in antwerpen, Bierpakket, Cadeau shop, papa, Vaderdag, Webshop en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s